lletres embolicades 1

El material presenta unes targetes amb paraules embolicades. L’objectiu és jugar a què cada xiqueta i xiquet descobrisca quina paraula s’amaga entre eixe embolic de lletres. Podeu escriure en un full o en la pissarra les paraules que van sortint, o utilitzar, com en el nostre cas, lletres mòbils de fusta o de cartó. Per a facilitar la tasca als infants, cada set de lletres que confegeixen la paraula van agrupades en una bosseta. Aquest material també inclou unes targetes «control» que tenen la paraula desembolicada amb el seu dibuix, de tal manera que els infants poden comprovar la resposta de forma autònoma.

lletres embolicades 2

Podem fer ús d’aquestes targetes jugant o bé amb tota la classe (dividint-la en grups menuts), o simplement ubicant-les a l’ambient de llenguatge i comunicació de l’aula per jugar de forma lliure o quan fem rotacions d’ambients.
Quan la proposta tinga un caràcter grupal, on grups menuts juguen alhora, també es podrà visualitzar el vídeo i anar parant-lo per descobrir la paraula. Cada grup anotarà en un full la paraula que entre totes i tots vagen descobrint. Espere que us siga útil!

error: Content is protected !!