Avís Legal

AVÍS LEGAL

Loroneta, responsable del lloc web, d’ara endavant RESPONSABLE, posa a disposició dels usuaris el present document, amb la intenció de donar compliment a les obligacions disposades a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), BOE Núm. 166, així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a les condicions d’ús.

Qualsevol persona que accedisca a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí establertes, així com a qualsevol altra disposició legal que siga d’aplicació. Loroneta es reserva el dret de modificar qualsevol mena d’informació que pogués aparéixer en el lloc web, sense que existisca obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient la publicació en el lloc web de Loroneta.

DADES IDENTIFICATIVES

Nom de domini: loroneta.es
Nom comercial: Loroneta
Denominació social: Loroneta
NIF: 22566361A
Domicili social: C/Cuba 61, 3-8. 46006 València
Telèfon: 610462590
E-mail: hola@loroneta.es

2. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El lloc web, incloent-hi a títol enunciatiu, però no limitatiu la seua programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text o gràfics, són propietat del RESPONSABLE o, si escau, disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents.

Independentment de la finalitat per a la qual foren destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas l’autorització escrita prèvia per part del RESPONSABLE. Qualsevol ús no autoritzat prèviament es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Els dissenys, logotips, text o gràfics aliens al RESPONSABLE i que pogueren aparéixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar-se respecte als mateixos. El RESPONSABLE autoritza expressament que tercers puguen redirigir directament als continguts concrets del lloc web, i en tot cas redirigir al lloc web principal de loroneta.es.

El RESPONSABLE reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, no implicant la seua sola menció o aparició al lloc web l’existència de drets o cap responsabilitat sobre aquests, com tampoc aprovació, patrocini o recomanació per part d’aquest.

Per a realitzar qualsevol mena d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, ho pot fer a través del correu electrònic hola@loroneta.es.

3. EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

El RESPONSABLE es desvincula de tota responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web, sempre que no tinga coneixement efectiu que aquesta informació haja estat manipulada o introduïda per un tercer alié al mateix o, si ho té, haja actuat amb diligència per retirar les dades o fer impossible l’accés a elles.

Ús de Cookies
Aquest lloc web pot fer servir galetes tècniques (xicotets arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina) per dur a terme determinades funcions que es consideren imprescindibles per al correcte funcionament i visualització del lloc. Les galetes utilitzades tenen, en tot cas, caràcter temporal, amb l’única finalitat de fer més eficaç la navegació i desapareixen en finalitzar la sessió de l’usuari. En cap cas, aquestes galetes proporcionen per si mateixes dades de caràcter personal i no s’usaran per a la recollida d’aquestes.

Mitjançant l’ús de galetes també és possible que el servidor on es troba el lloc web reconega el navegador fet servir per l’usuari amb la finalitat que la navegació siga més senzilla, permetent, per exemple, l’accés dels usuaris que s’hagen registrat prèviament a les àrees, serveis, promocions o concursos reservats exclusivament a ells sense haver de registrar-se en cada visita. També es poden fer servir per a mesurar l’audiència, paràmetres de trànsit, controlar el progrés i el nombre d’entrades, etc., essent en aquests casos galetes prescindibles tècnicament, però beneficioses per a l’usuari.

Aquest lloc web no instal·larà galetes prescindibles sense el consentiment previ de l’usuari. Aquest lloc web empra galetes pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada tenint en compte un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). A tot usuari que visita la web se l’informa de l’ús d’aquestes galetes mitjançant una barra flotant. En cas d’acceptar-ne l’ús, la barra desapareixerà, tot i que en tot moment podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de galetes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser alertat de la recepció de galetes i per impedir-ne la instal·lació en el seu equip. Si us plau, consulteu les instruccions del vostre navegador per ampliar aquesta informació.

Política d’enllaços
El RESPONSABLE no es fa responsable de la informació i els continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu, però no limitatiu, en fòrums, xats, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeta a tercers publicar continguts de manera independent a la pàgina web del RESPONSABLE. No obstant això, i en compliment del que disposen els articles 11 i 16 de la LSSICE, es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, col·laborant de forma activa en la retirada o, si escau, el bloqueig de tots aquells continguts que puguen afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, els drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari considere que existeix al lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, es prega que ho notifique de forma immediata a l’administrador del lloc web.

Aquest lloc web s’ha revisat i provat perquè funcione correctament. En principi, es pot garantir el correcte funcionament els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia. No obstant això, el RESPONSABLE no descarta la possibilitat que hi haja certs errors de programació o que ocórreguen causes de força major, catàstrofes naturals, vagues o circumstàncies similars que facen impossible l’accés a la pàgina web.

Adreces IP
Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació es registra en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures únicament estadístiques que permeten conéixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites fetes als servidors web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.

4. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats desenvolupades en ell, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals del domicili de l’USUARI o el lloc del compliment de l’obligació.