portada discriminacio auditiva els animals

Juguem a endevinar quin animal sona i l’associem amb la seua miniatura i fotografia. Podem jugar en grup, gran o xicotet. En el primer cas, tota la classe visualitza el vídeo i va compartint les seues respostes. Per torns, un o una alumna elegeix una de les targetes i la col.loca sobre la taula, formant una filera. Una altra opció és fer l’activitat en grup xicotet (dividim la classe en 5 grups de 4 persones, per exemple, i fem una còpia del set de targetes per a cada grup). Les xiquetes i xiquets col.locaran la baralla de targetes de vocabulari sobre la taula i aniran elegint la que creguen que correspon a l’animal que sona.

portada discriminacio auditiva els animals

De forma cooperativa i amb l’ajuda de totes i tots, ordenaran les targetes per ordre d’aparició en la seqüència. Si teniu animals en miniatura a l’aula, també podeu incorporar aquesta associació com hem fet nosaltres. Els hi encanta!
Podem suggerir a xiquetes i xiquets iniciats amb el procés lectoescriptor, que per grups escriguen la paraula de l’animal que sona en un full. D’aquesta manera ampliem possibilitats al joc. Espere que us siga útil!.

error: Content is protected !!